28-04-14

mijn ultieme belijdenis, pure nonsens...

Sorry, ik dacht samen met u heilig te zijn. Nu zijn er zondag twee witte oude zerken door twee witte oude bokken heilig verklaard. Waarom? Op basis van wat? 2000 jaar hebben hun voorgangers enkel macht en onkuisheid beheerd. Baas met eigen onderbuik! Wat eventueel aan het daglicht kon komen, zand erover, heilig zijn, verplicht aanbeden worden, oké, ze mogen het hebben.

Ik wil dus absoluut niet heilig zijn, voor mij is dat geenszins een referentie meer. Ik wil samen met de zovele goeie mensen verder doen, geen kroontje om ons hoofd, het zijn debielen daar daar ooit hebben in geloofd. Ik zag toevallig op TV het St. Pietersplein zondag, gesprekken met hedendaagse knetter gekke moderne(?)nonnen, regeringsleiders of net niet, die de schijnheiligheid blijven promoten, gewone dwazekloten !

Ik belijd, voor God en voor U, dat hun liedje is uitgezongen, dat ik er genoegen in vind, in naam van ieder kind !

 

liefde,poëzie,gedichten,god,geloof,geluk,religie,nieuws,tragedie,pijn,vriendschap,verlangen,politiek,spreuken,gezegden,relatie,filosofie,spiritualiteit,dagelijks leven,beelden,verzen,gedachten,vrolijk,nieuw,tijd,actualiteit,dood,humor,moed,herinnering,dood,jeugd,lente,grappig,student,vrouwen,dorp,gesprek,mensen

 

De commentaren zijn gesloten.